Autoruitschade

Glasfilm

De service van Anca

Aanbrengen van een glasfilm

Het aanbrengen van een glasfilm kunt u door ons prima laten verzorgen. Wij werken met de beste glasfilm. Onze films zijn dan ook duurzaam en kleurecht, zeer slijtvast en zijn vergelijkbaar met een zonnebeschermingsfactor 80! Wij geven op al onze films 5 jaar garantie. In onze showroom kunt u een keuze maken uit verschillende kleuren, zodat het eindresultaat optimaal is en in harmonie met uw lakkleur. Wij staan garant voor een stof- en luchtbelvrije montage, zelfs op de meest gebogen ruiten.

Meer privacy

Anti-inkijk

De anti-inkijk is er voornamelijk op gericht om het zicht van buiten naar binnen te belemmeren. Waardevolle zaken en goederen worden aan het zicht onttrokken. Dit kunt u doen met een reflecterende folie (spiegelfolie), maar ook zeer donkere ramen creëren het zogenaamde “privacyglass-effect”. Denk hierbij aan een Alu-Dark of Alu-Light. Minder inkijk, minder kans op inbraak. Ondanks het inkijkwerende effect behoudt u het zicht naar buiten.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons

De voordelen

Warmtewerend

Door de zon kan de temperatuur in de auto flink oplopen. Door het aanbrengen van een warmtewerende glasfilm op uw autoruiten kunt u de warmte aanzienlijk verminderen. Er zijn verschillende gradaties om deze warmte te weren, maar zo houdt Alu Dark al 70% van de warmte tegen. Op deze manier krijgt u een prettiger klimaat in de auto, ook uw kinderen of huisdieren zullen er blij mee zijn. De airco hoeft niet altijd volop te werken, u bespaart door de warmte te weren dus brandstof.

De voordelen

Veiligheid

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van veiligheidsfolies op autoruiten. Door het monteren van deze transparante veiligheidsfilm zal de ruit bij breuk niet versplinteren. Hierdoor wordt de kans op letsel door rondvliegende scherven maximaal gereduceerd. Veiligheidsfilm is een taaie polyester film, die voorzien is van een zeer sterke lijmlaag. Het geeft glas een grotere sterkte, waardoor het bij uitgeoefende druk minder snel zal breken of versplinteren. Dit werkt dus zeer inbraakvertragend.

De voordelen

Styling

Optisch zal het aanbrengen van een glasfilm zeker een toegevoegde waarde hebben. U kiest de glasfilm die bij u en uw auto past, zodat uw kostbare bezit een zeer luxueuze uitstraling krijgt.

Snelle service

Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.