Autoruitschade

Reparatie

Ruitreparatie

Tijdig repareren bespaart u geld

Een ster in uw voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Wanneer er een barst ontstaat, moet uw ruit worden vervangen. Dit brengt extra kosten met zich mee. Tijdig repareren is daarom erg belangrijk!

Hoe het werkt

Wanneer repareren?

Als eerste bepalen we de omvang en soort beschadiging en of de ontstane schade kan worden hersteld of dat uw ruit moet worden vervangen. Is het sterretje niet groter dan een 2 Euro muntstuk, dan kan de beschadiging vrijwel altijd bijna onzichtbaar gerepareerd worden. Is de beschadiging groter, dan zal de voorruit vervangen moeten worden. Na het zorgvuldig verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging wordt er, onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in de beschadiging gebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV licht uitgehard waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt. Met een speciale polish wordt tot slot het inslagpunt keurig glad afgewerkt. De beschadiging wordt bijna onzichtbaar en u heeft grotere schade en kosten weten te voorkomen.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons

Onze service

Wees goed voorbereid

Bij ruitschade kunt u het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Klik op “contact”. Het is ook raadzaam om direct onze preventiesticker op de ontstane beschadiging te plakken. Deze kunt u altijd gratis bij ons aan de balie afhalen. Ook kun u de sticker aanvragen, wij sturen u deze gratis toe. Stuur hiervoor een mail naar info@anca.nl. Dit voorkomt dat vocht en vuiligheid zich in de breuk nestellen. Wanneer de beschadiging goed beschermd wordt tot het moment van repareren kan deze vrijwel onzichtbaar gerepareerd worden.

Kies voor zekerheid

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze diensten te garanderen zijn wij een erkend FOCWA/BOVAG en tevens GLASGARANT autoruithersteller. Onze monteurs zijn dan ook volgens de gestelde eisen vakkundig opgeleid.

Snelle service

Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.