Autoruitschade

Ruitvervanging

Wanneer vervangen?

Wij vervangen uw autoruit snel en vakkundig!

Heeft u een ster in uw voorruit? Wij proberen een beschadiging in de voorruit eerst te repareren. Wanneer deze groter is dan een 2 Euro muntstuk of zich in uw gezichtsveld bevindt, is het vervangen van uw voorruit noodzakelijk en de enige veilige oplossing.

Het beste voor uw auto

Kwaliteitsproducten

Wij maken gebruik van ruiten van originele kwaliteit en werken samen met de grootste autoruitfabrikanten ter wereld. Dit betekent dat wij u de beste kwaliteit leveren en u snel weer op weg helpen. Voor vele auto’s hebben wij uw ruit voorradig, voor bijna alle auto’s kunnen wij uw autoruit binnen 24 uur vervangen.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons

Onze specialisten

Uw auto in goede handen

Omdat het vervangen van uw autoruit veel specialistische kennis vergt stellen wij hoge eisen aan onze monteurs. Zij zijn dan ook goed opgeleid en beschikken gemiddeld over meer dan 10 jaar montage ervaring.

Doordat wij een erkend autoruitherstelbedrijf zijn (aangesloten bij Glasgarant, FOCWA/BOVAG) zijn wij gemachtigd om de ruitschade administratief af te wikkelen met uw verzekeringsmaatschappij (indien u verzekerd bent tegen ruitschade).

De service van Anca

Mobiele service

Wij beschikken over een mobiel serviceteam waarmee u als klant op locatie geholpen kunt worden, zodat u weer snel en veilig de weg op kunt.  

Snelle service

Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.