Comfort

Camerasystemen

Camerasystemen

Meer overzicht, minder schade aan uw auto

Wanneer u wat meer overzicht wilt hebben op de situatie achter uw auto, is het raadzaam om te kiezen voor een camerasysteem. De camera kan eventueel worden aangesloten op een reeds aanwezig af-fabriek beeldscherm in uw auto, maar kan ook prima worden weergegeven op een later toegevoegd scherm op een plek naar keuze. Onze camera’s zijn klein van formaat en kunnen bijna onzichtbaar worden geplaatst. De camera vergemakkelijkt voor u het inparkeren, geeft u zicht op een dode hoek en zorgt voor overzicht bij het aankoppelen van een aanhanger.

Het beste voor uw auto

Voordelen voor bedrijfsvoertuigen

Veel chauffeurs en koeriers hebben er last van; de dode hoeken die de chauffeur niet kan zien maar waar zich wel medeweggebruikers kunnen bevinden. De drukker wordende stedelijke gebieden met fietsers, bromfietsers, paaltjes en andere objecten verergeren dit probleem alleen maar. Veel bedrijven hebben helaas last van schade aan het wagenpark. Naast de kosten voor reparatie en administratie is stilstand helemaal een vervelende aangelegenheid. Onze systemen zorgen voor meer zicht, minder schade, minder stilstand en dus minder onnodige kosten en frustratie.

Vrachtauto’s

Camerasysteem in uw vrachtauto

Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van camerasystemen op uw vrachtauto. Vanaf januari 2007 is het wettelijk verplicht om nieuwe vrachtwagens binnen de Europese Unie te voorzien van een frontzicht spiegel of een goedgekeurd camera/monitor systeem. Wij leveren en monteren TNO/RDW goedgekeurde en gecertificeerde frontzicht systemen. 

Achteruitrijcamera’s voor campers

Beter zicht achter uw camper

Achteruitrijden, inparkeren, inhalen of invoegen met een camper is een risicovolle aangelegenheid. Het is vooral lastig omdat het zicht naar achteren niet helemaal vrij is. Het beperken van schade aan uw camper, het beperken van schade aan anderen en het rijden met meer comfort zijn de meest bekende en gehoorde redenen voor het aanschaffen van een achteruitrijcamera als reisgenoot.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons

Snelle service

Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.