Comfort

Parkeersensoren

Parkeerbeveiliging

Ontspannen en veilig inparkeren

Door het monteren van een parkeerbeveiliging kunt u uw auto veilig en makkelijk inparkeren. De sets die wij monteren functioneren via ultrasone sensoren die aan de achter- en/of voorzijde van uw auto gemonteerd worden. Ze meten tot op de centimeter nauwkeurig de afstand tussen uw voertuig en elk willekeurig obstakel. U wordt gewaarschuwd wanneer u de minimale afstand overschrijdt. Deze parkeerhulpsystemen bieden u veel comfort en veiligheid. Aan u de keuze om die uitvoering te kiezen, die het beste aansluit op uw wensen en uw type auto.

Soorten signalering

Akoestische of optische waarschuwing

Standaard is er een akoestische signalering aanwezig op onze systemen. Het signaal piept steeds frequenter naarmate u een object nadert. Ook is het mogelijk om naast de akoestische signalering voor een optische waarschuwing te kiezen. Hierbij krijgt u een klein display voor in uw auto waarop eenvoudig zichtbaar is wat de afstand is tot het obstakel.

Perfecte integratie

Parkeersensoren in lakkleur

Indien uw auto voorzien is van bumpers die in de lakkleur zijn gespoten, is het eventueel mogelijk om de sensoren door ons in de originele lakkleur van uw auto te laten brengen. Op deze manier is er ook optisch een perfecte integratie.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons

Snelle service

Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.